Choose language

Returnering

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse, beder vi dig om at sende produktet retur. Din returvare bliver refunderet, når vi har modtaget og registeret denne. Du skal selv bestille den nye vare online.


Pakketransport med GLS:
Brug den forudbetalte returlabel, når du returnerer en pakke. Pulz betaler returfragten. Din returpakke afleverer du i den pakkeshop, der passer dig bedst (find din pakkeshop på www.gls.dk). Husk venligst, at få en kvittering i pakkeshoppen for evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen.

Pakkepost med Post Danmark:
Brug den forudbetalte returlabel, når du returnerer en pakke. Pulz  betaler returfragten. Husk venligst, at få en kvittering på posthuset, for evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen. Bemærk desuden at Blend ikke tager imod returpakker sendt som "uden omdeling" eller pr. efterkrav.
Vælger du en anden forsendelsesform end den vedlagte returlabel, sker dette helt for egen regning og risiko.

Varen skal returneres senest 14 dage fra fakturadato.
Du skal selv betale returfragten (dog ikke ved godkendte reklamationer)
- se Post Danmarks gældende porto takster på www.postdanmark.dk

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du har modtaget varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du kan fortryde købet ved blot at returnere varen indenfor 14 dage. Du kan også fortryde ved at give os besked om, at du fortryder dit køb inden 14 dage, ved f.eks. at sende et brev eller en e-mail. Du kan også vælge at benytte lovens standardfortrydelses-formular, men dette er ikke obligatorisk.

Standardfortrydelsesformular: Hvis du gør det, kvitterer vi pr. mail for modtagelsen af din fortrydelse. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du returnerer eller sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den. Varen skal afsendes til os senest 14 dage efter du har fortrudt købet. Venligst vedlæg udfyldt returnota.

Du må undersøge og evt. prøve varen som det vil være tilladt i en fysisk butik. Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde som den fungerer på. Det betyder, at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen må ikke være vasket. Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, vil der være tilfælde hvor varen mister hele sin værdi, og man vil ikke være berettiget til at få penge tilbage (gælder ikke ved godkendte reklamationer).

Returnerer du varen, sker dette for egen risiko. Send blot varen retur som pakke eller i prøvekuvert. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Husk at anvende vedlagte returlabel og få en kvittering for tilbageforsendelsen. Vælger du en anden forsendelsesform end den vedlagte returlabel, sker dette for egen regning og risiko. Send ikke returvarer pr. efterkrav.

Når du fortryder, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi har vedlagt en forudbetalt returlabel i pakken sammen med dine varer. Denne label er gratis at anvende, da Pulz  betaler for anvendelsen af denne. Den vedlagte label er meget statisk og kan derfor klæbe sig fast i pakken. Så tjek gerne en ekstra gang, om den er i pakken. Hvis du ikke finder den, beder vi dig om at kontakte kundeservice pr. telefon 70 30 55 00 eller e-mail customerservice-dk@dkcompany.com

Pulz

PULZ presents a powerful selection of contemporary European
styles and carefully crafted jeans built for urban living.
Compentence and true craftsmanship are behind this Danish jeans
label,the appeals to a youthful free spirit.

                                Pulz jeans - a part of DK Company Online A/S  |   + 45 70 30 55 00  |  customerservice-dk@dkcompany.com